Bezmaksas piegāde visā Latvijā pirkumiem virs 40Eur!

GOLDWELL SYSTEM EQUALIZER struktūras ekvalaizers

Zīmols:
GOLDWELL
Daudzums:
2
Tilpums:
150 ml
Pilna specifikācija

Tikai pro

Reference 266155
Zīmols
Līnija
Iepakojums
Tilpums 150 ml
Svars 0.170 kg

Structure Equalizer – struktūras ekvalaizers izlīdzina nevienmērīgu struktūru un optimizē krāsošanu, lai matu krāsojums būtu vienmērīgs. Izpētiet trīs Goldwell sistēmas segmentus: radošumu, risinājumu un līdzsvaru.

PRECE PAREDZĒTA TIKAI PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI! Pirms krāsošanas pakalpojuma vienmērīgi uzklājiet System Structure Equalizer uz ar dvieļi izžāvētiem vai sausiem matiem. Neizskalot. Lietošanas instrukcija ir pievienota. Stingri ievērojiet lietošanas instrukcijas. Piesardzības pasākumi: Uzliesmojošs! Neizsmidziniet atklātas liesmas vai karstu priekšmetu tuvumā. Izvairieties no saskares ar acīm. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Izmantojiet cimdus. Kvalitatīva rezultāta garantiju var nodrošināt, tikai nokārtojot atbilstošās apmācības SIA LAIMALUKSS.
Water/Aqua/Eau, Alcohol Denat., PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Methoxycinnamate, Lactic Acid, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Fragrance/Parfum, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linonene.

Jums var arī patikt...