Bezmaksas piegāde visā Latvijā pirkumiem virs 40Eur!

2021. GADA KRĀSA: LILAC AURA

Gadā, kad krāsu tendences virzās uz neitrālākiem, piezemētiem toņiem, mēs atvadāmies no drosmīgām pop-art krāsām, modes toņi nonāk nostalģiskajā Nostalgic Brights formā. Iedvesmojoties no 70. gadu burvīgajām retro krāsām, oranžās, zaļās un ceriņu (LILAC) krāsu nianses, rada nostalģisku atgriešanās sajūtu. Šīs paletes ietvaros viena krāsa īpaši izceļas un ir nosaukta par šī gada krāsu: Lilac Aura.

“2021. gada Lilac Aura niansi var raksturot kā elektrisko pasteļtoņu, kas apvieno divus dažādus virzienus. Tas nodrošina komfortu, jo tas norāda uz gadsimta vidusdaļas nostalģiju, vienlaikus iemiesojot digitālo revolūciju. Lilac Aura ir iedvesmota no digitālās pasaules, atspoguļojot jaunākos notikumus VR un spēlēs, taču saglabā ierastu kvalitāti. Tas ir pasteļtoņa krāsa, kas sasaucās ar pagātni, bet sludina nākotni,“ Džeina Bodija, Krāsu un Tendenču Prognozētāja.

“Tajā brīdī, kad mūsu Starptautisko Mākslinieku komanda ieraudzīja Lilac Auru, viņi nekavējoties sāka realizēt to matu krāsojumos ar Elumen līnijas palīdzību. Lilac Aura krāsai ir tik liels komerciāls potenciāls – tā nodrošina perfektu līdzsvaru starp maigumu un flirtu, vienlaikus saglabājot mierīgumu. Tā izskatīsies lieliski gandrīz uz visiem  matiem!”  Džons Moronijs, Goldwell globālais radošais direktors.

atpakaļ